Afvoer Ontstoppen
Veldhoven

Wij ontstoppen uw afvoer!

Wij helpen u graag!

Afvoer Ontstoppen Veldhoven

Afvoer Ontstoppen Veldhoven? Een verstopte afvoer is erg vervelend! Dan wil je natuurlijk dat er zo snel mogelijk langs komt. Geen zorgen, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven staat voor u klaar!

Onze vakmannen zijn uitgerust met de beste ontstoppingsmachines. Daarnaast hebben zij veel kennis en ervaring om elk afvoerprobleem op te lossen. Het maakt niet uit wat voor een afvoerverstopping u heeft, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wilt u de hulp van een professionele ontstoppingsdienst inschakelen? Neem dan gerust contact op via 040 218 24 87. Wij helpen u graag met de Afvoer Ontstoppen Veldhoven.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Veldhoven Afvoer Ontstoppen

Services

Ontstoppingsbedrijf Veldhoven

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

040 218 24 87

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Veldhoven. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Veldhoven.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsbedrijf Veldhoven

Zit uw afvoer verstopt? Of heeft u meerdere verstopte afvoeren? Dan is het fijn als er een ontstoppingsbedrijf is die het probleem snel en vakkundig kan oplossen. Gelukkig bent u daarvoor bij Ontstoppingsbedrijf Veldhoven aan het goede adres.
Wij kunnen de verstopte afvoer ontstoppen en eventueel kunnen wij de afvoer reinigen met hoge druk. Zo kunt u nieuwe verstoppingen voorkomen en heeft u geen last van een vieze rioollucht in huis. Daarnaast gaan de afvoerbuizen ook langer mee.

Ontstoppingsbedrijf Veldhoven helpt u ook graag met een rioolinspectie om een leidingbreuk op te sporen of de staat van de riolering te controleren. Ontstoppingsdienst Veldhoven heeft veel ervaring met het repareren, vervangen of aanleggen van riolering.

Het is belangrijk dat de riolering juist aangelegd is en goed functioneert. Onze vakmannen weten, omdat zij veel rioleringen ontstopt hebben, precies hoe de riolering gelegd moet worden om ervoor te zorgen dat er geen verstoppingen ontstaan.

Heeft u een verstopping? Of een ander afvoerprobleem? Ontstoppingsdienst Veldhoven kan u helpen met alle soorten verstoppingen en afvoerproblemen. Neem gerust contact op voor een afspraak via 040 218 24 87.

Ontstoppingsdienst Veldhoven
Gootsteen Verstopt Veldhoven

Jaren Ervaring

Afvoer Ontstoppen Veldhoven
Veldhoven Loodgietersbedrijf

Een beginnende verstopping

Hoe ontstaan afvoerverstoppingen?

Afvoerverstoppingen kunnen plots ontstaan doordat u iets door de afvoer heeft geprobeerd te spoelen wat een blokkade veroorzaakt. Dan is het wel duidelijk wat het probleem is maar meestal ontstaan afvoerverstoppingen na verloop van tijd.
Een afvoerverstopping begint dan met vet, etensresten, haren, zeepresten, of ander vuil wat achter blijft in de afvoer. Dit wordt hard als de afvoer niet gebruikt wordt en vormt een ophoping die vastgekleefd zit aan de binnenwand van de afvoer.

Op het moment dat de afvoer weer gebruikt wordt, en nog meer vet, etensresten, haren, zeepresten, etc. door de afvoer gespoeld wordt, dan blijft dit steken achter de ophoping. De ophoping wordt hierdoor steeds langer en groter.

Op een gegevens moment is de ophoping zo groot dat het water er niet goed meer langs kan stromen. De afvoer is nu aan het dichtslibben. Nu merkt u ook duidelijk dat het water niet goed meer wegstroomt in de afvoer.

Het kan soms wel maanden duren voordat een kleine ophoping zo groot is geworden dat het water er niet meer langs kan. Daarom is het ook vaak zo dat u op het begin niet merkt dat er een verstopping zit.

Een verstopping die al zo lang vastgeplakt zit aan de binnenwand van de afvoer is lastig om zelf te verhelpen. De blokkade is dan zo hard dat deze echt afgebroken moet worden van de binnenwand van de afvoer.

Als u het zelf doet is de kans groot dat resten van de blokkade vastgeplakt blijven zitten aan de binnenwand. Dan is er nog steeds een kleine ophoping die weer kan groeien tot een blokkade waar het water niet langs kan. Daarom is het verstandig om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen die de blokkade volledig kan verwijderen.

Wilt u uw afvoer ontstoppen? Of wilt u uw afvoeren en riolering reinigen om verstoppingen te voorkomen en de levensduur te verlengen? Neem dan gerust contact op via 040 218 24 87 voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Veldhoven.

Probeer het zelf!

Zelf uw afvoer ontstoppen

Het is begrijpelijk als u het eerst zelf wilt proberen om de verstopte afvoer te ontstoppen. Er zijn ook veel middelen te koop en methodes te vinden die u kunnen helpen om een verstopping te verhelpen.
Echter raadt Ontstoppingsdienst Veldhoven het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen af. Deze middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben. Hierdoor worden de binnenwanden van de afvoer aangetast.

De middelen werken vaak ook helemaal niet. Wij komen vrijwel dagelijks bij mensen die al meerdere ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt zonder resultaat. Dat komt omdat een harde blokkade, die maanden vastgeplakt zit aan de binnenwand van de afvoer, niet los komt door wat vloeibaar ontstoppingsmiddel.

In het kader van waterzuivering en milieu vinden wij het ook onverantwoord dat al die chemicaliën zomaar door de afvoer gespoeld worden. De afbraak van al die chemicaliën is niet goed. In Nederland moeten we dergelijke vervuiling van het rioolwater voorkomen!

Er zijn ook natuurlijke middelen en manieren die geen schade aanrichten aan de afvoer, uzelf, of het milieu. Deze methodes worden hieronder op deze pagina toegelicht.

Lukt het afvoer ontstoppen niet? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met een vakman van Ontstoppingsbedrijf Veldhoven via 040 218 24 87. Wij helpen u graag!

Ontstoppen Afvoer Veldhoven
Verstopping Afvoer Veldhoven
Afvoer Ontstopping Veldhoven
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Veldhoven

Zwanenhals

De sifon leegmaken

Het is mogelijk dat de verstopping in de sifon zit indien u een verstopte gootsteen, verstopte wastafel, verstopte wc, of verstopte hemelwaterafvoer heeft. Dit is vrij eenvoudig op te lossen. Daarom is het belangrijk om eerst de sifon te controleren.
De sifon is de zwanenhals die onder de gootsteen en wasbak gemonteerd wordt om ervoor te zorgen dat u geen stank in huis heeft. Bij een wc zit die vaak in de toiletpot verwerkt achter de toiletafvoer.

De sifon van een gootsteen of wasbak is eenvoudig los te draaien. Vervolgens kan het vuil eruit gehaald worden en kan de sifon schoongemaakt worden met water en sop.

Bij een wc is het iets lastiger om de sifon te ontstoppen. Dan kunt u gebruik maken van een plopper om de blokkade uit de zwanenhals te krijgen. Deze methode wordt hieronder op deze pagina verder toegelicht.

Met een verstopte hemelwaterafvoer afvoer zit de verstopping ook vaak in de sifon. Dit kunt u zelf opgraven en reinigen, maar het is verstandig om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen om de afvoer door te spuiten en de waterafvoer te controleren.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

De afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer is nodig als de blokkade zo hard is dat deze afgebroken moet worden van de binnenwand van de afvoer. Deze methode is alleen niet zonder risico! Het is namelijk zeer eenvoudig om schade aan te richten met de veer.
De stalen ontstoppingsveer is natuurlijk een veel harder materiaal dan de kunststof afvoerbuizen. Daardoor is het zeer eenvoudig om de afvoerbuizen te beschadigen. In het ergste geval leidt dit tot een lekkage en moet er een deel van de afvoer vervangen worden.

Daarnaast is het van belang dat u de verstopping kunt bereiken met de veer. Het komt regelmatig voor dat een verstopping te diep gelegen is. Dan is een professionele veermachine nodig die de hele afvoer en het riool kan ontstoppen.

De afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer gaat als volgt:

Doe de kop (het uiteinde) van de veer in de verstopte afvoer gaat en duw voorzichtig verder. Duw de veer langs de bochten van de rioolbuis door op gevoel te draaien en duwen met de veer. U merkt het wel als de kop van de veer langs de bocht heen gaat.

Denkt u dat u de verstopping bereikt heeft? Dan kunt u de blokkade losmaken van de binnenwand van de afvoer door de veer te draaien, duwen en trekken. Zorg wel dat u beheerst te werk gaat om onnodige schade te voorkomen.

Controleer of de afvoer weer goed functioneert door een emmer met warm water leeg te gieten. Zo kunt u direct eventuele resten wegspoelen. Het is aan te raden om een glas soda en azijn erbij in de emmer te doen om de afvoerbuizen te ontvetten en reinigen.

Spoelt het water nog steeds niet goed weg? Dan is de verstopping waarschijnlijk te hardnekkig of te diep om zelf te verhelpen. Neem gerust contact op voor een afspraak met een vakman van Ontstoppingsbedrijf Veldhoven. Dan weet u ook zeker dat verstopping goed en snel wordt verholpen.

Veldhoven Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Veldhoven Veermachine
Wc Verstopping Veldhoven
Ontstoppingsbedrijf Veldhoven

De ouderwetse plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met plopper

De verstopte afvoer ontstoppen met een plopper is een bekende ontstoppingsmethode die altijd de moeite waard is om te proberen. Met een plopper kunt u zuigkracht creëren om een blokkade terug naar boven te halen.
Dit is een geschikte methode indien u een gootsteenverstopping, verstopte wastafel, verstopte wc, of een verstopt doucheputje heeft. Hopelijk lukt het u om voldoende zuigkracht te creëren dat de blokkade los komt.

De verstopte afvoer ontstoppen met plopper gaat als volgt:

Maak de plopper flexibel door de rubberen zuignap onder de warme kraan te houden. Zet de plopper vervolgens op de verstopte afvoer, duw de steel zachtjes naar beneden, en trek de steel weer omhoog. Als het goed is voelt u met lostrekken dat de zuignap vastgezogen zit.

Deze beweging moet u meerdere malen herhalen zodat er een pompende beweging ontstaat die zuigkracht creëert. Als het goed is ziet u vanzelf (delen van) de blokkade terugkomen in de afvoer. Dit kunt u dan met hand verwijderen.

Gelukt? Dan raden we u aan om de afvoer door te spoelen met een emmer warm water en 2 kopjes soda. Hierdoor zullen ook de laatste afvalresten loskomen zodat deze weggespoeld kunnen worden.

Niet gelukt? Dan kunt u proberen om de verstopping los te maken met soda en azijn. Deze methode wordt hieronder toegelicht.

Soda en azijn

Afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn

U kunt een afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn doordat het middelen zijn die een reinigende en ontvettende werking hebben. Het voordeel van deze middelen is dat het beide natuurlijke middelen zijn die geen schade aanrichten aan de afvoer, uzelf of het milieu.
Deze methode is geschikt voor verstoppingen van vet, olie, haren, zeep- en etensresten. De soda en azijn zorgen ervoor dat het vuil loslaat van de binnenwanden waardoor de blokkade hopelijk weggespoeld kan worden.

De afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn gaat als volgt:

Doe een glas soda en een glas azijn in de verstopte afvoer. Pak vervolgens een emmer of grote bak en vul deze met warm water. Doe hier ook een glas soda en een glas azijn in. Roer dit even goed en giet dit vanaf zo hoog mogelijk in de verstopte afvoer.

De hoogte zorgt voor meer druk op de verstopping. Het is mogelijk dat de blokkade hierdoor al direct weggespoeld wordt. Als dit niet het geval is, dan moet u het een aantal uren in laten werken. Indien mogelijk kunt u het een nacht laten staan.

Om te controleren of het gewerkt heeft kunt u weer een emmer of bak vullen met water en dit weer vanaf hoogte in de afvoer gieten. Als het water weer normaal wegstroomt, dan kunt u de afvoer nog eens goed doorspoelen met nog een emmer water ( met wat soda en azijn).

Spoelt het water nog steeds niet goed door? Dan is de blokkade waarschijnlijk te hardnekkig om te verhelpen met soda en azijn. Wat u eventueel nog kunt proberen is om de blokkade af te breken met een ontstoppingsveer. Deze methode wordt hieronder toegelicht.

Ontstoppen Gootsteen Veldhoven
Gootsteen Verstopping Veldhoven
Afvoer Ontstoppingsdienst Veldhoven
Loodgieter Veldhoven

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsdienst Veldhoven is al meer dan 30 jaar actief in dit prachtige vak. Inmiddels hebben wij al duizenden mensen mogen helpen met hun afvoer- en rioolproblemen.
Wij hebben veel kennis en ervaring en beschikken over over de nieuwste apparatuur en gereedschappen. Bij ons bent u ervan verzekerd dat de verstopping snel en vakkundig wordt opgelost. In veel gevallen verhelpen wij uw verstopping al binnen 30 minuten.

Voorafgaand aan onze werkzaamheden doen wij onderzoek naar het probleem en ontvangt u een prijsopgave. De werkzaamheden worden gestart zodra u akkoord gaat met de prijsopgave. Zo heeft u achteraf geen vervelende financiële verrassingen.

Bij Ontstoppingsbedrijf Veldhoven staat service centraal. Neem gerust contact op voor een afspraak via 040 218 24 87. Onze professionele afvoer- en rioolspecialisten helpen u graag!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Veldhoven
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Veldhoven rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 040 218 24 87

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Veldhoven

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Veldhoven

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Veldhoven!

Afvoer Ontstoppen Veldhoven

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Veldhoven

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Veldhoven

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Veldhoven

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Veldhoven

Ontstoppingsbedrijf Veldhoven is al sinds 1992 actief met het effectief verhelpen van afvoer- en riool problemen. Hierbij zijn wij vooral bezig met het ontstoppen van verstoppingen. Het maakt niet uit wat voor verstopping u heeft, wij kunnen u helpen.

Ontstoppingsbedrijf Veldhoven kan u, naast het verhelpen van verstoppingen, ook helpen met andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

Heeft u last van een verstopte afvoer of riool? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Ontstoppingsbedrijf Veldhoven staat voor u klaar! Neem gerust contact op voor een afspraak via 040 218 24 87!

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Veldhoven te werk?
Als u belt voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, dan wordt er een tijdsblok afgesproken. U kunt de monteur binnen dit tijdsblok verwachten.

Tijdens de afspraak wordt het probleem eerst onderzocht. In geval van een verstopping kijken we waar de verstopping zich bevindt en met welke ontstoppingsmethode dit het best opgelost kan worden.

De monteur maakt vervolgens een prijsopgave en bespreekt deze met u. Als u akkoord bent met de prijsopgave, dan start de monteur met de besproken werkzaamheden.

Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Neem dan gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Veldhoven via 040 218 24 87.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, annuleren is mogelijk maar wij adviseren wel om uw situatie nog eens goed te bespreken. Een verstopping die zonder reden verdwenen is komt vaak terug. Het kan daarom verstandig zijn om de afvoer door te laten spuiten.

Wilt u uw afspraak annuleren? Bel dan zo spoedig mogelijk naar 040 218 24 87.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Als u belt voor een afspraak, dan wordt er een tijdsblok afgesproken. U kunt de monteur van Ontstoppingsbedrijf Veldhoven binnen dit tijdsblok verwachten.

Het is mogelijk dat een eerdere klus iets langer duurt dan gepland. Indien de monteur hierdoor later is dan het geplande tijdsblok, dan wordt u opgebeld ter informatie.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen hangt af van de ernst van de verstopping. Geen enkele verstopping is hetzelfde.

Over het algemeen lukt het om de verstopping te verhelpen binnen 30 á 45 minuten. Soms loopt het nog iets uit maar dan is het wel echt een hardnekkige verstopping.

Tijdens het onderzoek wat de monteur uitvoert, wordt er een inschatting gemaakt van de benodigde arbeidstijd. Dit wordt met u overlegd samen met de prijsopgave. Het ontstoppen begint pas nadat u akkoord hebt gegeven op de prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 040 218 24 87.

Ontvang ik een factuur?

Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 040 218 24 87.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Veldhoven uit?
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 040 218 24 87 om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat Veldhoven en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!